luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un proiect pe fonduri europene, cu scopul eficientizării activităţii în Primăria Arad

  de Special Arad | 31 ianuarie 2018, 8:26 AM | Administraţie

  0

  Municipiul Arad a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice  şi Fondurilor Europene, obiectul acestuia fiind acordarea de finanţare nerambursabilă, pentru implementarea proiectului cu titlul “Planificare strategică şi management al performanţei la nivelul municipiului Arad  prin instrumentul Balanced Scorecard-Tablou de Board echilibrat”.

  Valoarea finanţării este 422.390 lei,  contribuţia municipalităţi fiind de 2%.

  Obiectivul general al acestui proiect este optimizarea proceselor de management al performanţei la nivelul municipiului Arad, scopul final fiind  eficientizare activităţii la nivel instituţie.

  Proiectul se va derula pe o perioadă de 12 luni. Mai întâi se va realiza un studiu privind situaţia actuală a managementului performanţei şi urmărirea indicatorilor strategici, iar ulterior se va dezvolta şi introduce instrumentul Balanced Scorecard.

  Balanced Scorecard a fost iniţiat acum 20 de ani şi este  folosit cu success de mii de companii din întreaga lume pentru o creştere accelerată a performanţei. Acesta este şi scopul administraţiei locale arădene, care până să ajungă în acest punct a făcut toţi paşii necesari pentru implementarea acestui sistem de management al activităţii.

  Am semnat accesarea unui fond european care va duce la realizarea unui studiu de management în Primăria Municipiului Arad. În aceste 12 luni de activitate se va realiza o nouă funcționabilitate, generând o relație mai bună în interiorul primăriei și bineînțeles în relația primăriei cu exteriorul. Vă putem spune că Aradul a fost printre primele orașe care au avut managementul documentelor, a avut ISO și lucrul acesta ne-a permis să accesăm acest fond european.”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.