Un profesor din Taiwan oferă lecții de analiză matematică pe… Pornhub

  de Special Arad | 7 noiembrie 2021, 11:26 AM | Internaţional | LOL

  0

  Nu a confundat Pornhub cu YouTube… Changhsu (張旭), un profesor de matematică din Taiwan s-a gândit să ofere lecții de matematică pe un site extrem de vizualizat de către publicul masculin, în special de către cei aflați la pubertate.

  Videourile profesorului nu conțin sub nicio formă nuditate sau elemente pornografice. „Întrucât foarte puține persoane predau matematică pe platforme video pentru adulți și există atât de mulți oameni care se uită la videoclipuri pe ele, m-am gândit că mulți oameni ar vedea videoclipurile mele dacă le urc aici”, a relatat acesta într-un interviu MEL Magazine, citat de HotNews.

  „Nu am vrut să predau matematică pe Pornhub”, a explicat Changhsu, „am vrut ca lumea să știe că sunt un profesor din Taiwan care poate preda calcul diferențial bine”. Și a reușit: contul său, „changhsumath666”, are nu mai puțin de 1,8 milioane de vizualizări, iar folosindu-se de traficul imens al site-ului pentru adulți, profesorul își promovează site-ul personal changhsumath.com, cu ajutorul căruia, doar anul trecut, a câștigat în jur de 250.000 de dolari.

  De altfel, profesorul Changhsu are și un cont pe YouTube.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.