miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un polițist din Timișoara s-a împușcat în față cu arma din dotare

  de - | 25 noiembrie 2023, 11:05 AM | Regional

  1

  Un polițist de la Brigada de Operațiuni Speciale s-a împușcat cu arma din dotare în apartamentul în care locuia cu chirie în zona Torontalului, notează opiniatimișoarei.ro

  Bărbatul, angajat recent în Poliție, a cerut ajutorul ambulanței și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Timișoara cu leziuni grave la nivelul feței. Și-a tras un glonț în bărbie.

  Nu le-a spus medicilor că este angajat în cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale decât atunci când aceștia au raportat incidentul la Poliție, așa cum cere legea în astfel de situații.

  „La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

  Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

  În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

  Aceștia încearcă să afle dacă totul a fost un accident sau o tentantivă de sinucidere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.