duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un polițist de la Nădlac a fost accidentat de un TIR turcesc! Mașina SMURD care îl transporta la spital s-a dat peste cap la Hanul de la Răscruce!

  de Alin Olteanu | 8 august 2014, 5:51 PM | Nădlac | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În urmă cu câteva momente s-a produs un accident în apropierea punctului de trecere al Frontierei Vama Nădlac. Din nefericire, Ștefan Uram, un polițist arădean în vârstă de 40 de ani, a fost accidentat destul de un TIR cu numere de Turcia, condus de un șofer turc. Din informațiile pe care le deținem la această oră, se pare că polițistul se afla într-o mașină care a intrat pe contrasens și s-a lovit direct de tirul aflat în mișcare.

  O ambulanță SMURD s-a deplasat după acesta și, în drumul de întoarcere spre Arad, s-a dat de câteva ori peste cap la Hanul de la Răscruce. Din echipajul respectivei ambulanțe făecea parte și doctorița Cartojan. Sursele noastre spun că nimeni, în afara polițistului, nu a suferit leziuni având centurile de siguranță montate.

  UPDATE: Spitalul Județean Arad a confirmat în această dimineață, pentru Special Arad, că polițistul este în afara oricărui pericol, fiind internat la secția de cardiologie pentru analize amănunțite.

  Precizare: Mulțumim cititorului nostru, Stevo Valicec pentru precizările exacte aduse, prin intermediul cărora am putut corecta informațiile publicate pe Special Arad!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.