luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un pas mai aproape către centura ocolitoare a comunei Vladimirescu

  de Special Arad | 27 august 2021, 4:07 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad a preluat un teren din domeniul public al comunei Vladimirescu, suprafața acestuia fiind de 4,246 m2. Terenul a fost declarat de interes public județean și este necesar pentru modernizarea unui tronson de drum de 3,5 kilometri, care va servi drept centură ocolitoare a localității Vladimirescu. Acest drum va face legătura între DN 7 (la intrarea în Vladimirescu, dinspre Lipova) și drumul județean Vladimirescu-Horia. Consiliul Județean mai are două proiecte rutiere importante legate de Vladimirescu: Varianta ocolitoare a Municipiului Arad-Est (centura de sud-est), respectiv un drum direct Vladimirescu-Horia-Zimandcuz.

  „Acest teren este necesar pentru modernizarea a 3,5 kilometri de drum județean. Practic, este un drum ocolitor, care deviază traficul din Vladimirescu. Este o legătură directă, pe lângă fostul Combinat Chimic, care va lega DN 7 de drumul Vladimirescu-Horia și va scoate o parte din traficul greu care tranzitează localitatea Vladimirescu. Acest transfer este benefic ambelor administrații: Consiliul Județean va realiza un drum județean modern, conform cu cerințele actuale de trafic, iar localitatea Vladimirescu își va rezolva o parte din traficul de tranzit, în special cel de mare tonaj. Prin finalizarea centurii de Est a municipiului, un alt proiect al Consiliului Județean, o altă parte importantă a traficului de tranzit din Vladimirescu va fi deviată direct spre autostradă și spre județul Timiș”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.