joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un pakistanez a încercat să vândă pe OLX o găină vopsită în verde, susținând că e un papagal

  de Special Arad | 26 mai 2023, 12:28 PM | LOL

  0

  O simplă farsă, ori o tentativă de înselătorie destul de neconvingătoare. O persoană neidentificată, despre care se știe doar că este din orașul Karachi din Pakistan, a încercat să înșele oamenii pe website-ul OLX, vopsind un pui în verde și susținând că este un papagal, potrivit Zoom Bangla News.

  Acesta a cerut 6500 Rupie pakistaneză (105,20 RON) pentru presupusul papagal, despre care a scris în anunțul postat pe site la începutul lunii mai că este o pasăre mai specială, care nu poate vorbi ca papagalii în general, însă are un obicei deosebit de a cânta la răsăritul soarelui.

  Găina verde, cel mai probabil, nu a fost vândută, dar a provocat râsete în mediul online, după ce imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare și în mass-media locală.

  Anunțul, între timp, a fost eliminat de pe olx.com.pk.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.