Un OZN pe marginea șoselei, păzit de Darth Vader și de stormtrooperi! S-a inaugurat primul „Pizza&Grill” din România

  de - | 19 aprilie 2017, 9:03 PM | Foto

  0
  18009563_1378486015550513_742657750_n

  Primul restaurant de tip „Pizza&Grill” din România a fost inaugurat în Prahova. Are formă de OZN iar la intrare clienții sunt întâmpinați de Darth Vader și stormtrooperii lui. Se află pe marginea DN1, la ieșire din Câmpina, pe sensul de mers Ploiești – Brașov.

  Investiția este exclusiv privată și depășește suma de 1.5 milioane de euro și este destinată în general șoferilor de cursă lungă sau turiștilor care vin din București și urcă spre stațiunile montante.

  Tot decorul este întregit de prezența unor personaje din Star Wars, care te întâmpină încă de la intrare, dar și de luminile albastru neon care se reflectă straniu în pădurea din imediata apropiere, relatează Europa FM.

  Capacitatea restaurantului OZN este de 88 de locuri, iar sala de evenimente, încă nefinalizată, care se află la demisolul „farfuriei zburătoare”, poate găzdui până la 110 persoane.

  Noul restaurant de tip „Pizza&Grill”, unic la noi în țară, asigură 16 locuri de muncă, în special pentru tinerii care sunt la început de drum.

  Conceptul de „Pizza&Grill” este destul de des întâlnit în Europa, în special pe autostrăzi și drumuri naționale, fiind destinat în special șoferilor de cursă lungă, dar și turiștilor care tranzitează țara pe distanțe lungi și care vor să consume mâncare caldă, nu doar semipreparate din supermarket-urile din benzinării.

  Foto: Diana Frâncu / europafm.ro, Digi24, WeRadio

   

  Autogrill-2 Autogrill-3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.