sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un oficial rus glumește pe seama copiilor ucraineni: „Vei primi rachete, doar așteaptă”

  de - | 15 decembrie 2022, 9:26 AM | Internaţional

  0

  Prezent la un eveniment caritabil în Rusia, vicepreședintele partidului „Rusia Justă” a făcut o glumă sinistră la adresa copiilor ucraineni.

  Într-o înregistrare video, oficialul Oleg Nilov apare glumind pe seama copiilor ucraineni.

  Parlamentarul alege dorința unui copil dintr-un brad de Crăciun și spune: „Vova, un băiat din Kiev visează la rachete. Vova, vei primi rachete, doar așteaptă”, adaugând apoi: „Aceasta este o glumă, desigur”.

  Copiii din Ucraina trăiesc de la începutul invaziei ruse o dramă cumplită. Cicatricile copiilor din Ucraina nu sunt doar la nivel fizic, ci şi psihologic.

  Serhii Sorokopud, un băiat în vârstă de 14 ani, este încă bântuit de ceea ce s-a întâmplat când tancurile ruseşti au intrat în satul său.

  Este unul dintre copiii care au supraviețuit. Dar sunt sute de copii care au murit sub bombardamentele rusești.

  Vestea morții celor douăzeci şi patru de copii identificaţi în Mariupol, oraşul portuar din sud-estul Ucrainei cucerit de forţele ruse în luna mai, a cutremurat atunci Europa. N-au fost nici primii, nici ultimii copii ucraineni morți în atacurile armatei lui Vladimir Putin.

  sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.