duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un nou trailer pentru unul din cele mai aşteptate filme ale anului

  de - | 15 octombrie 2016, 3:33 PM | Film | Pop Culture | Video

  2

  După succesul uriaş înregistrat de „Star Wars: The Force Awakens”, este de aşteptat ca şi primul spin-off al seriei să atragă destul de mulţi spectatori în sălile de cinema. „Rogue One: A Star Wars Story” spune povestea unui grup de rebeli care încearcă să fure planurile de construcţie ale unei arme numite Death Star, acţiunea petrecându-se între episoadele III şi IV ale seriei.

  Personaje îndrăgite precum Han Solo sau Luke Skywalker nu vor apărea în film, pentru că cei de la Disney au decis să nu dezvolte legături între aceste filme şi episoadele care vor urma. Decizia este una corectă, dacă luăm în calcul faptul că poziţionarea în timp este una complet diferită, scrie independent.md.

  Filmul, care debutează pe marile ecrane pe 16 decembrie, este regizat de Gareth Edwards (Godzilla, Monsters) şi îi are în rolurile principale pe Felicity Jones (The Theory of Everything, True Story), Mads Mikkelsen (Casino Royale, The Hunt, Hannibal) şi Alan Tudyk (I, Robot, Frozen).

  „Rogue One: A Star Wars Story” va avea premiera mondială pe 16 decembrie 2016.  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.