miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou serviciu de streaming se va lansa și în România până la sfârșitul acestui an: SkyShowtime

  de - | 14 august 2022, 8:14 PM | Naţional | Pop Culture

  0

  (foto: skygroup.sky)

  SkyShowtime, un nou serviciu de conținut online cu plată de tipul Netflix, va fi disponibil în România până la sfârșitul acestui an. SkyShowtime este rezultatul asocierii Comcast Corporation și a Paramount Global, scrie Forbes România.

  SkyShowtime reunește resursele combinate ale ambelor companii și cele mai bune filme și seriale originale de divertisment de la Universal PicturesParamount PicturesSky, Showtime, DreamWorks și Nickelodeon.

  Planurile SkyShowtime sunt de a putea fi recepționat în peste 90 de milioane de case, extinderea la nivel european fiind programată în țările Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia , România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia, informează Media Expres.

  Compania nu a anunțat detalii de preț și datele exacte de lansare, dar a anunțat cooptarea în echipa de conducere a doi foști directori de la HBO Max și Disney, Roberto Soto, Chief Strategy Officer, și John Heinemann, care va avea funcția de General Counsel Appointments.

  Lansarea serviciului de streaming video SkyShowtime a fost anunțat în urmă cu un an, în august 2021.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.