Un nou pachet de sancțiuni UE contra Rusiei și Belarusului

  de - | 8 March 2022, 1:44 PM | Internaţional

  0

  Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

  Comisia Europeană a pregătit un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei și Belarusului, care va lovi alți oligarhi și politicieni ruși, precum și trei bănci din Belarus, relatează Reuters.

  Sursele agenției de presă declară că sancțiunile, care vor fi discutate astăzi de ambasadorii UE la o întâlnire care va începe la ora 14:00 GMT, vor interzice trei bănci din Belarus din sistemul bancar Swift și vor adăuga mai mulți oligarhi și politicieni ruși pe lista neagră a Uniunii Europene.

  Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ieri că marți (astăzi), Comisia Europeană va prezenta propuneri privind și modul în care să scăpăm rapid de dependența noastră de combustibilii fosili ruși și anume:
  • Diversificarea furnizorilor, trecerea la GNL și la gazele prin conducte
  • Redresarea energetică a UE prin investiții în surse regenerabile
  • Îmbunătățirea eficienței energetice, scrie HotNews.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.