duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un nou laborator didactic

  de Special Arad | 17 noiembrie 2023, 11:30 AM | Educaţie

  0

  Comunicat U.V.V.G. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Cardionet Surgery au marcat un moment important pentru activitatea didactică: inaugurarea Laboratorului didactic de chirurgie și microchirurgie, printr-un eveniment desfășurat în Aula Aurel Ardelean, din campusul universitar U.V.V.G..

  Moderatorul evenimentului, Prof. Univ. Dr. Galajda Zoltan, a condus ceremonia de inaugurare, la care a luat parte distinsul Acad. Prof. Dr. Radu Deac, fondatorul transplantului cardiac din România. Prezența domniei sale a dat un plus de greutate momentului inaugural.

  O prezență inedită la acest eveniment a fost doamna Marina Voica, pacienta dlui Galajda, care, după operația pe cord, la vârsta de 84 de ani, performează pe scenele din România. Și cum să nu încânte și auditoriul din Arad?

  Această ocazie deosebită reprezintă un pas crucial în promovarea dezvoltării și inovării în domeniul educației medicale, deschizând noi orizonturi pentru viitorii profesioniști în domeniul medical. Acest pas demonstrează angajamentul nostru continuu pentru excelență în educație și medicină.  Noi suntem U.V.V.G..

  Despre dl. Zoltan Glajda : https://www.uvvg.ro/interviu-curatorul-de-inimi-zoltan-galajda/

  Acad. Prof. Dr. Radu Deac : https://ro.wikipedia.org/wiki/Radu_Deac

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.