vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou jurnalist american ucis în Ucraina. De data aceasta de la Fox News

  de - | 15 martie 2022, 6:35 PM | Internaţional

  0

  (foto: Fox News)

  Zvonul cum că un nou jurnalist american, un cameraman Fox News, a fost ucis în războiul Rusiei în Ucraina a apărut în această dimineață. Vestea s-a confirmat în urmă cu puțin timp.

  Fox News a confirmat că cameramanul său Pierre Zakrzewski a fost ucis luni în Ucraina.

  Directorul executiv al Fox News, Suzanne Scott, le-a scris angajaților în această dimineață: „Cu mare tristețe și cu inima grea, împărtășim vestea în această dimineață despre iubitul nostru cameraman Pierre Zakrzewski”.

  Zakrzewski a fost cu corespondentul Benjamin Hall „când vehiculul lor a fost lovit de focuri de arme”, a spus Suzanne Scott. Benjamin Hall rămâne internat în Ucraina, a adăugat el.

  Pierre a fost cameraman obișnuit cu reportajele de război, a acoperit aproape fiecare eveniment internațional pentru Fox News, din Irak până în Afganistan și Siria.

  Jurnalistul locuia la Londra și s-a dus în zona de conflict din Ucraina în februarie.

  Alaltăieri, un alt jurnalist american, Brent Renaud a murit în Ucraina. El avea o legitimație The New York Times, dar s-a dus să facă un reportaj pe cont propriu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.