marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou drum județean în Timiș, un acces mult mai rapid la aeroport de pe autostradă

  de - | 23 aprilie 2019, 8:46 AM | Recomandările editorilor | Regional

  2

  (foto: Google Maps)

  Vești bune pentru șoferii din vestul țării, atât pentru timișoreni, cât și pentru arădeni. În viitorul apropiat, aceștia ar putea ajunge mai repede de pe autostradă la Aeroportul Internațional Timișoara, informează Press Alert.

  Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a declarat ieri că se plănuiește construirea unui nou drum județean lângă comuna Remetea Mare.

  „Unul dintre proiectele importante este asigurarea unui nou drum județean și o nouă legătură din Remetea până la centura Timișoarei și legătura cu aeroportul. De fapt, accesul de pe autostradă de la descărcarea de pe autostradă de la Izvin vom face un nou drum județean prin spatele comunei Remetea și acces direct la centură, un acces mult mai facil, vom ocoli și comuna Remetea și vom avea un acces la aeroport de pe autostradă mult mai rapid”, a spus Călin Dobra.

  Potrivit șefului CJ Timiș, în acest moment este în lucru documentația pentru a scoate la licitație realizarea studiului de fezabilitate. Călin Dobra speră că și Primăria Ghiroda se va implica în acest proiect, pe care-l consideră unul foarte important.

  Sursa: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.