vineri, 22 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un nou curs postuniversitar la U.V.V.G.

  de Special Arad | 21 februarie 2023, 5:08 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. În contextul erei digitalizării și a importanței dezvoltării aptitudinilor în această direcție, U.V.V.G. Arad continuă procesul de digitalizare a învățământului universitar. Concomitent, pentru a avea cadre pregătite, suntem conștienți că formarea trebuie să înceapă din etapa de studiu preuniversitar, astfel că, în baza unui parteneriat, s-a considerat oportun dezvoltarea unui curs postuniversitar axat pe învățarea de tip E-learning.

  Cui se adresează?

  U.V.V.G. Arad lansează un nou curs postuniversitar: DEZVOLTAREA CONȚINUTULUI DIGITAL PENTRU PLATFORME DE E-LEARNING care se adresează cadrelor didactice preuniversitare și universitare.

  Ce competențe vor dobândi absolvenții?

  Dintre cele mai importante competențe dobândite, fac parte: analiza nevoilor de E-learning, elaborarea și implementarea procedurilor de E-learning, managementul programelor de educație/formare prin e-learning, la nivelul unei instiuții, proiectarea și dezvoltarea conținuturilor și materialelor de suport, evaluarea programelor de E-learning și integrarea TIC în procesele de formare inițială și continuă.

  Despre acest curs

  Cursul este acreditat cu 30 de credite, structurat pe 300 de ore. Disciplinele studiate: elemente de psihopedagogie în predarea online, platforme educaționale E-learning, aplicații în predarea online, instrumente și metode de evaluare si dezvoltare de conținut în format E-learning. Lectorii/speakerii sunt cadre ale U.V.V.G. Arad și traineri din cadrul Elearning & Software, unic partener MOODLE autorizat în Romania și Republica Moldova.

  ÎN PLUS!!!

  Pentru un grup de 5 cadre ale aceleiași instituții, se aplică un discount de 10% pentru fiecare membru în parte.

  Pentru orice alte detalii sau înscrieri ne puteţi contacta la email [email protected] sau telefonic la 0790010118.

  Curs Dezvoltarea conținutului digital la UVVG

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.