joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou curs de „Manager Proiect” la Camera de Comerţ Arad

  de Special Arad | 9 august 2019, 11:40 AM | Știri Arad

  0

  Începând cu data de 23 septembrie 2019, Camera de Comerţ din Arad organizează un nou curs acreditat de MANAGER PROIECT- COD COR 242101, care include 40 de ore de practică și teorie.

  Scopul cursului: Însușirea cunoştințelor și dezvoltarea abilităților de scriere şi management al proiectelor finanțate prin fonduri europene.

  „Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru oricine şi în orice poziţie a proiectului. Până şi o afacere poate fi abordată ca un proiect, astfel că dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere”, declară preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  Principalele tematici abordate:

  – planificarea proiectului;

  – scrierea cererilor de finanţare;

  – modele de planuri de afaceri şi studii de fezabilitate;

  – analiza riscului proiectului;

  – implementarea proiectului;

  – proceduri de achiziţii;

  – managementul resurselor umane şi managementul financiar

  „Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile şi competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea şi implementarea unui proiect de succes”, informează managerul Centrului de formare profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

  Cursul de Manager Proiect este acreditat, recunoscut de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de Ministerul Educației Naţionale, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

  Beneficii:

  – dezvoltarea abilităților de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;

  – dezvoltarea abilității de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o încadra într-un Program Operațional în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile din Fonduri Structurale;

  – creșterea capacității de a înțelege si de a răspunde cerințelor clientului / beneficiarilor proiectului;

  – îmbunătățirea abilităților de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate;

  – îmbunătățirea capacității de gestionare a relațiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relației cu Finanțatorul;

  – îmbunătățirea capacității de monitorizare și evaluare a proiectelor, creșterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului

  Condiții de înscriere: studii superioare.

  Actele necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

  Pentru a face și mai accesibil cursul, vă oferim și o serie de discount-uri:

  Discount-ul  de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%.

  Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.

  NOTĂ: Reducerile nu se cumulează.

  Pentru o organizare eficientă vă rugăm să confirmați înscrierea dumneavoastră la adresele de email [email protected] sau [email protected].

  Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.