marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou avertisment al Comisiei Europene, după modificarea codurilor penale

  de - | 1 mai 2019, 7:56 AM | Naţional

  0

  Comisia Europeană are în vedere noi contramăsuri împotriva României în urma relaxării legislaţiei anti-corupţie, a declarat marţi un purtător de cuvânt al executivului comunitar.

  Reacţia survine după votul dat săptămâna trecută în parlamentul român pentru revizuirea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, amintind că la începutul lunii Comisia Europeană a avertizat România asupra unor „măsuri imediate şi decisive” dacă parlamentul votează respectivele modificări.

  Răspunzând marţi unei întrebări adresate de un jurnalist, purtătorul de cuvânt comunitar a spus:„Dacă întrebarea dumneavoastră se referă la măsuri imediate şi decisive în cazul pe care l-aţi menţionat, răspunsul este «da». Da, se va întâmpla”. El nu a menţionat însă în ce ar consta măsurile despre care a vorbit.

  Sursa: Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.