Un motan cleptoman a trecut de la furatul lenjeriilor intime la furatul… banilor de lapte

  de - | 5 martie 2019, 7:45 PM | Animal Special | LOL

  0

  (foto: BBC)

  Banii lăsați lângă ușă pentru lapte au dispărut, zile la rând, din fața unei case dintr-un oraş englez, scrie digi24.ro. Infractorul a fost găsit repede, în persoana motanului Theo. O felină… recidivistă.

  Theo a ajuns prima oară în presă cu mai bine de şase ani în urmă, pentru că fura lenjeria intimă găsită în casele vecinilor. Recent, stăpânii lui s-au mutat în Ipswich şi au sperat că motanul va fi mai cuminte. Iată că s-au înşelat.

  Stăpânii lui Theo au fost şocaţi când a adus acasă o pungă cu bani, mai exact 25 de lire sterline. Şi-au dat seama că motanul i-a furat din vecini şi după ce au sunat la mai multe uşi, au dat de păgubiţi. Au aflat că Theo fugise cu banii lăsaţi lângă uşă pentru laptele livrat locuitorilor din cartier în fiecare dimineaţă.

  Până la urmă toată lumea s-a distrat copios, iar motanul e deja vedetă printre noii săi vecini.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.