miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un mort și zeci de răniți după prăbușirea scenei la un festival de muzică

  de - | 13 august 2022, 12:50 PM | Internaţional

  0

  (foto: Facebook/ Medusa Festival)

  O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin 17 au fost rănite sâmbătă dimineață, după ce o porţiune dintr-o scenă s-a prăbuşit din cauza vântului puternic la un festival de muzică dance desfăşurat în apropiere de oraşul spaniol Valencia, au anunţat serviciile de urgenţă. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii la Medusa Festival, un eveniment gigantic de muzică electronică, desfăşurat pe parcursul a şase zile în oraşul Cullera, situat pe coasta estică, la sud de Valencia, relatează Reuters, citată de Agerpres.

  Dintre persoanele rănite, trei au suferit traumatisme severe, iar 14 au prezentat răni mai puţin grave, au scris pe Twitter serviciile de urgenţă. Festivalul a fost suspendat pentru moment „din cauza vremii nefavorabile din dimineaţa zilei de 13 august şi pentru a garanta siguranţa participanţilor, a angajaţilor şi a artiştilor”, au precizat organizatorii într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a festivalului. Locul de desfăşurare a evenimentului a fost evacuat „ca măsură preventivă pentru a facilita intervenţia serviciilor de securitate şi de securitate ale Festivalului Medusa”, se mai precizează în declaraţie.

  Citește mai mult la: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.