Nicolae Ciucă: Guvernul a discutat despre un sistem de bonificații pentru românii care economisesc energie

  de - | 10 September 2022, 5:40 PM | Naţional

  0

  Guvernul a discutat despre un sistem de bonificații pentru românii care economisesc energie, dar deocamdată nu există o soluție tehnică pentru acest lucru, a spus premierul Nicolae Ciucă. El a făcut din nou un apel la populație să reducă risipa, potrivit Digi24.

  „Am discutat în şedinţa de guvern de joi acest subiect. Deocamdată, nu avem o soluţie tehnică. Sigur, acestea sunt măsuri prin care şi noi ne-am gândit – şi facem apel la populaţie – să reducem risipa şi să fie bonificaţi cei care consumă mai puţin, în mod deosebit la orele de vârf, dar nu am luat încă o decizie, pentru că aşteptăm să avem un ansamblu coerent la nivelul întregii Uniuni Europene, ca să gestionăm așa cum se cuvine energia şi gazul pentru iarna viitoare”, a spus Ciucă, după o întâlnire cu tinerii liberali.

  Citește mai mult pe Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.