luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un minor a găsit o cheie de mașină pe jos, în Ineu, așa că a furat mașina și a condus-o până în Șimand să se laude la amici…

  de Special Arad | 21 ianuarie 2020, 1:41 PM | Ineu | Şimand | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii din Șimand cercetează trei tineri de 17 și 18 ani, din Ineu și Șimand pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

  În urma cerecetărilor efectuate s-a stabilit că unui dintre cei trei tineri, la data de 19 ianuarie, găsind o cheie de autoturism pe strada Octavian Goga din municipiu ar fi verificat cărui autoturism aparține. Identificând autoturismul, tânărul l-ar fi furat și l-ar fi condus până în Șimand, unde l-ar fi încredințat spre a-l conduce altor doi tineri, de 17 și 18 ani. Niciunul dintre cei trei tineri nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis de conducere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.