Un minor a dat spargerea într-o casă din Șeitin

  de Special Arad | 16 martie 2016, 1:58 PM | Şeitin | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Știri Arad: Polițiștii postului de poliție Șeitin au identificat un minor bănuit comiterea unui furt dintr-o locuință.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 16 ianuarie- 9 martie 2016, minorul de 17 ani, din Șeitin, prin forțarea lacătului ușii de acces, ar fi pătruns într-o locuință de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electronice, încălțăminte și dulciuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 500 de lei.

  Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.