Un miliardar oferă 800.000 de dolari pentru o soție virgină… printr-o emisiune TV!

  de - | 12 august 2015, 6:05 PM | Monden

  1

  Un miliardar chinez plătește 800.000 de dolari ca să-și găsească o soție virgină. El a organizat o emisiune-concurs, la care sunt invitate să participe tinere din zece orașe ale țării.

  Suma exactă oferită de miliardar este de 5 milioane de yeni, adică 788.000 de dolari.

  La prețul acesta, soția ideală trebuie să îndeplinească anumite cerințe: să aibă între 20 și 26 de ani, aproximativ 50 kg, înălțimea între 162 și 170 cm și educație cel puțin la nivel de liceu. Cel mai important lucru este însă virginitatea.

  Întrebate ce părere au despre această cerință, cele mai multe fete au declarat că se pot supune oricând unui control, ca să-și demonstreze „puritatea”.

  O singură concurentă a atras însă atenția asupra faptului că, în ziua de azi, virginitatea pierdută poate fi „regăsită” foarte ușor, cu ajutorul chirurgiei plastice.

  La rândul său, miliardarul se prezintă drept un bărbat sănătos și arătos, afacerist cunoscut, iubitor de golf, iar vârsta lui este sub 50 de ani.

  Organizatorii concursului au ales 320 de candidate din 2.800, câte s-au înscris la preselecție, scrie chinasmack.com.

  billionaire_spends_5_Million_rmb_seeking_for_a_pure_wife_08

  Agenția matrimonială oferă și comisioane pentru cei care recomandă tinere frumoase, care ar avea șansa să devină soția miliardarului.

  Dacă tânăra susținută de ei ajunge la o prima întâlnire, primesc 7.882 de dolari, iar dacă este aleasă ca soție, ei vor căștiga un apartament luxos în valoare de 473.000 de dolari.

  Goana după „bărbatul de aur” este o nouă modă în China, după ce la Beijing s-a deschis recent o școală, unde femeile învață cum să-și găsească bărbați bogați și puternici.

  billionaire_spends_5_Million_rmb_seeking_for_a_pure_wife_02 billionaire_spends_5_Million_rmb_seeking_for_a_pure_wife_06

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.