duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un Mercedes și un Volkswagen au ars până s-au făcut scrum, la Șiclău. Se bănuiește că au fost incendiate intenționat | Video

  de Andrei Fuliaș | 4 februarie 2019, 8:53 AM | Grăniceri | Știri Arad | Topic special

  0

  Un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile duminică seara, în jurul orei 19:00, după ce două autoturisme au luat foc în localitatea Șiclău, sat aparținător comunei Grăniceri.

  Astfel, Garda 2 – Chișineu-Criș a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad a intervenit la Șiclău pentru a stinge flăcările care au cuprins două autoturisme: un Mercedes și un Volkswagen Sharan.

  La momentul sosirii echipajului ISU la fața locului, cu o autospecială de stingere, cele două autoturisme ardeau violent și generalizat. Incendiul a fost stins după aproximativ 40 de minute, cele două autoturisme arzând în totalitate.

  Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a incendiului ar fi „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”

  Neoficial, se presupune că proprietarul celor două autoturisme le-a incendiat intenționat, dar asta rămâne să fie stabilit oficial în urma unei anchete.

  Video: ISU Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.