Un Mercedes și un Volkswagen au ars până s-au făcut scrum, la Șiclău. Se bănuiește că au fost incendiate intenționat | Video

  de Andrei Fuliaș | 4 februarie 2019, 8:53 AM | Grăniceri | Știri Arad | Topic special

  0

  Un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile duminică seara, în jurul orei 19:00, după ce două autoturisme au luat foc în localitatea Șiclău, sat aparținător comunei Grăniceri.

  Astfel, Garda 2 – Chișineu-Criș a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad a intervenit la Șiclău pentru a stinge flăcările care au cuprins două autoturisme: un Mercedes și un Volkswagen Sharan.

  La momentul sosirii echipajului ISU la fața locului, cu o autospecială de stingere, cele două autoturisme ardeau violent și generalizat. Incendiul a fost stins după aproximativ 40 de minute, cele două autoturisme arzând în totalitate.

  Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a incendiului ar fi „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”

  Neoficial, se presupune că proprietarul celor două autoturisme le-a incendiat intenționat, dar asta rămâne să fie stabilit oficial în urma unei anchete.

  Video: ISU Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.