luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivUn medic veterinar și un cunoscut patron din Arad – prinși braconând la Frumușeni. Dosarul „face eforturi disperate” să se evaporeze!

  O știți pe aia cu „lupul paznic la oi”, nu?… Așa și-n cazul ăsta: medicul veterinar Ovidiu Lup, împreună cu „tovarășul său de arme”, un cunoscut patron arădean, Liviu Bădău, au fost prinși miercuri noaptea cu o ditamai scroafa de mistreț în portbagajul mașinii din dotare. S-a întâmplat pe raza Fondului de vânătoare „Lazăr Hunting” aflat pe raza comunei Frumușeni, iar cei doi nu sunt, nici pe departe, acel gen de braconieri care împușcă animale, în afara sezonului de vânătoare, ca să aibă ce să le dea la prunci să mănânce.
  În mașină li s-a descoperit de către un echipaj de poliție, pe lângă scroafă și armele letale, și accesorii de ultimă generație ce ușurează vânătoarea de noapte – lunete cu infraroșii etc. -, așa încât nici măcar intervențiile „de foarte sus” nu au putut să le rezolve „evaporarea” dosarului. Polițiștii de la Serviciul Arme și muniții le-au întocmit celor doi dosar penal pentru braconaj.
  Scandalul a izbucnit, momentan, doar în culise…

  Autori: Alin Olteanu, Lucian Valeriu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare domnul iercan ce zice ?! Nu de alta dar e amator înrăit de vânat femele de mistreț cu pui sau gestante. Sau acum că s-a împăcat cu dușmanul (știu ei ”ține„) e liniștit ca baikalul (dar nu atât de profund). Poate frate-său să-și încerce puterile să piardă dosarul pe o strâmtă potecuță unde nu apare flămândă dihania dna.

   +26 voturi
   +1
   -1
  2. ati sters comentariul privind fratia braconierilor…
   adevarul deranjeaza uneori…si nu ma refer la voi, oameni ai presei. In ceea ce va priveste, tot respectul.
   Macar verificati cele afirmate despre braconierii protejati de inalti functionari ai politiei, justitiei aradene.
   Sapati in dosarul mortii suspecte a politistului de frontiera Brancu Laurentiu(dosar clasat dealtfel), in care s-a stabilit ca a fost un accident. Cica politistul s/ar fi impuscat in picior…aiurea! Vedeti cine a participat la vanatoarea respectiva! Verificati acei judecatori care ucid cu sange rece in perioada de prohibitie!
   Adevarul doare uneori, dar voi, cei din presa, trebuie sa-i ramaneti „fideli”!

   +7 voturi
   +1
   -1
  3. Actorul principal in rezolvarea acestui dosar este Dl gagu mihai fiind cel care implora musamalizarea acestui dosar , acesta fiind zilnic la sediul ipj arad , stand pe capul lui nicu batran si a lui adi jurca ,cu care e foarte bun prieten ,implorandui pe acestia , sa faca orice se poate sa il scoata bazma curata pe badau liviu , pretenul lui gagu de suflet cu care a braconat o viata impreuna. varianta propusa de gagu inspectoratului , e ca sa ia veterinarul ovidiu lupu , pe ea toată vina , ca Badau liviu sa scape cu orice preț . in alta ordine de idei gagu mihai , este cel mai influent om la IPJ arad , dar si cel mai mare braconier din vestului tarii ,care detine cea mai performant tehnica de ochire militara pe timp de noapte si care e interzis evident sa fie detinute , dar cu toate acestea , acesta este ultraprotejat de intreaga conducere a ipj arad , care se face ca nu stie nimic despre pasiunile oculta a lui gagu si deținerea acestuia de armamentului ilegal .cu conducere ipj ului gagu este super bun pretena , la catarama chiar si conducere la care gagu de ani întregi furnizează salamuri de vânat pentru ca sa ii treacă cu vederea păcatele .deasemenea gagu este si protejatul lui iotcu , cu care umbla la braconaj tot mai des in ultima perioada fiind aproape de nedespărțite. iotcu la si facut pe gagu mare proprietar de fond de vanatoare ca sa aibă iotcu unde vana ,pe gagu impreuna cu chismore un alta braconier faimos care a impuscat nu stiu cate cerbi intr-o noapte , caz despre care nu se mai spune nimic . de ce nu face echipa de la special arad o ancheta despre cei mai mari braconieri protejați de toată conducerea IPJ ului, si de iotcu ?

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.