marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un mare club se mută la… Șiria! Acum își schimbă gazonul… (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 7 iulie 2017, 3:23 PM | Sport

  3

  Un imens club se mută în aceste zile, iar din informațiile noastre își mută casa tocmai la Șiria. În aceste zile conducerea orașului, împreună cu conducerea clubului, a hătărât să renoveze baza sportivă pe care evoluează din 1954 încoace și să schimbe gazonul care nu face față ploilor.

  „Vom monta un gazon mixt, la fel cum o fac cei de la Arad pe Motorul. Este un gazon care iarna nu îngheață, iar vara nu se uscă. Ne place proiectul celor de la Arad și, împreună cu conducerea orașului, cu ajutorul domnului primar și al domnului viceprimar, vom avea în cel mai scurt timp, în 4-5 luni, un gazon ca al marilor cluburi”, spune un oficial al clubului FC Barcelona, care în aceste zile schimbă gazonul de pe Camp Nou.

  Cum lucrările vor dura câteva luni, FC Barcelona, clubul la care facem referire, a ales ca meciurile de pe teren propriu să le dispute la Șiria, o bază sportivă care a asigurat toate condițiile pentru clubul UTA. Meciurile se vor disputa alternativ, într-o săptămână urmând a evolua UTA acolo, iar în cealaltă săptămână Barcelona.

  Evident că nu este nimic real în ceea ce am scris mai sus, dar pentru că tot am făcut-o, punem și noi câteva întrebări retorice dacă Barca tot își schimbă gazonul în aceste zile.

  UTA s-a mutat din martie la Șiria, iar oficialitățile orașului nu au reușit, timp de patru luni, decât să decapeze terenul de joc de pe Motorul și să-l transforme într-un mic teren agricol. În rest nimic…

  1. Credeți că vor fi finalizate lucrările la gazon până la startul campionatului?
  2. Credeți că se va inunda la prima ploaie mai puternică?
  3. Chiar mai credeți că UTA va mai evolua în acest meci la Arad, pe arena Motorul

  barca 1

  barca 2

  FOTO: Barcelona își schimbă gazonul în aceste zile

  IMG_9013

  FOTO: Așa arată arena Motorul după patru luni de lucrări…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-lor de la Special Arad v-as ruga puneti poze ,,la zi,, cu stadiul cum se prezinta Neumanul … ca poze cu Motorul sunt peste tot! Acum daca a venit portarul GRAHOVAC ,cred ca suntem tari cu UTA,DAR MAI TREBUIE UN FUNDAS CENTRAL BUN sa faca pereche cu Ciuca.Sa nu fie recomandat ca Cauca,caci unii nu ne vor binele,Gradinarule !Hai UTA !

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Nultumesc d-le L.Danila pentru stergerea primului comentariu,deoare eu scriu in mare viteza si mai si gresesc cu unele litere !Daca aveti vreodata drum inspre Sebes ori Alba Iulia m-as bucura sa va cazez si sa ma cunoasteti ca alti ziaristi aradeni,timisoreni,albaiuleni sau bucuresteni !Astazi UTA-Simand in amical a fost 6-3,iar de Mara se zice c-a fost un fel de Cauca 2,deci asta nu-i de prima echipa a UTA-ei ….!Hai UTA si amicale cu adversari mai tari !

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Suntem cumva in apropierea unor alegeri sa trebuiasca votat,ca daca da sigur ar fi gata tot si Motoru si Neuman si viaductele de pe centura. (asta daca nu cumva cei de la PSD ar baga bete in roate) asta asa sa vedem cate lucrari de arvengura se fac in urbea noastra dar de finalizat la o noua campanie ca tre sa se laude si domn primar cu nerealizarile ca noua asa ne place,nu faci nimic si esti pe primul loc.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.