vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un locuitor din Bocsig deține tractoare furate, în valoare de 250.000 euro

  de Special Arad | 29 ianuarie 2015, 2:17 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat şi indisponibilizat, patru tractoare agricole, în valoare de aproximativ 250.000 euro, despre care există suspiciune că ar putea fi furate.

  În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului  ilegal cu utilaje agricole din spațiul U.E., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat ieri, pe raza localităţii Bocsig, patru tractoare agricole, în valoare de aproximativ 250.000 euro, pentru care nu s-au putut prezenta  documente de proveniență.

  În urma  verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că unul dintre  tractoare este evidenţiat ca fiind furat din Franţa,  în cursul anului 2012, iar cu privire la celelalte tractoare, poliţiştii continuă cercetările  pentru clarificarea situației  lor juridice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.