Un jurnalist National Geographic filmează un documentar despre ţara noastră: „Românii sunt prietenoşi şi nu sunt deloc timizi”

  de Special Arad | 5 octombrie 2014, 12:01 AM | Internaţional

  0

  “Românii sunt prietenoşi şi nu sunt deloc timizi. O adevărată cultură a ospitalităţii”. La această concluzie a ajuns un jurnalist străin ajuns în România pentru a filma un documentar, relatează Gândul.info

  Andrew Evans a ajuns recent în România pentru a filma un documentar despre ţara noastră, ajutat de reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Turism (ANT). Jurnalistul National Geographic a vizitat atât Capitala, cât şi mai multe zone rurale, precum satul Ploştina, unde a discutat cu localnicii şi i-a fotografiat. “Românii îşi preţuiesc mai mult decât orice animalele domestice”, a concluzionat jurnalistul după vizita la sat.

  Străinul a mâncat ciorbă, a mers cu lotca pe Dâmboviţa alături de Ivan Patzaichin, a vizitat Ateneul Român, a făcut un selfie cu un poliţist şi s-a plimbat cu metroul, comparând agitaţia din staţiile reţelei subterane de transport de la noi cu cea a metroului din New York.

  Evans îşi documentează întreaga experienţă în România pe profilul personal de pe reţeaua de socializare Twitter. Găsiţi mai jos câteva dintre postările lui.

  5 6 7

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.