duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un jurnalist al publicației independente The Moscow Times, reținut și amendat în orașul de graniță Belgorod

  de - | 18 septembrie 2022, 5:41 PM | Internaţional

  0

  (foto: Wikipedia Commons)

  Un reporter care lucrează pentru serviciul în limba rusă al cotidianului independent The Moscow Times a fost reținut sâmbătă, 17 septembrie, în orașul Belgorod, situat la frontiera de sud-vest a Rusiei, scrie Libertatea.

  Kirill Ponomarev documenta un articol despre refugiații strămutați în urma contraofensivei ucrainene de succes, desfășurată în apropiere de Harkov, în urma căreia forțele Kievului au recucerit mari porțiuni de teritoriu de lângă frontiera cu Rusia, relatează ediția în limba engleză a publicației.

  Reporterul a fost eliberat duminică după-amiază, după mai bine de 15 ore petrecute într-o secție de poliție, a precizat serviciul rus al The Moscow Times, într-o postare pe Telegram. De asemenea, a fost amendat cu 500 de ruble (aproximativ 8 dolari) pentru huliganism.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.