Un italian pe post de Moș Crăciun: n-a dat, a luat și l-a prins poliția

  de Special Arad | 29 aprilie 2014, 1:29 PM | Știri Arad

  0

  Un cetăţean italian este cercetat de poliţişti după ce acesta ar fi furat mai multe obiecte dintr-un apartament din Arad.

  Interesant este cum a reșuit bărbatul de 57 de ani, pe numele său C. Claudio, să sustragă de unul singur un televizor, un aragaz, o masă de televizor și o masă de bucătărie. De aici și legătura cu Moș Crăciun. Se știe că numai el poate băga într-un singur sac obiecte pentru toți copiii.

  Perioada în care cetățeanul italian ar fi furat bunurile dintr-un apartament din Arad este 28 martie – 7 aprilie.

  Acum, polițiștii îl cercetează pe suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.