Un iranian și un palestinian, ascunși în cabina unui automarfar, depistaţi la Frontiera Nădlac

  de Special Arad | 4 decembrie 2018, 12:31 PM | Urmăriți

  0

  (foto: Poliția de Frontieră )

  Un cetățean din Iran (25 de ani) și un cetățean din Palestina (35 de ani) au încercat să treacă ilegal Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota în data de 3 decembrie, în jurul orei 17:35, ascunşi în cabina unui automarfar.

  Șoferul, un cetăţean turc în vârstă de 37 de ani, conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Scania şi o semiremorcă marca Schmitz Cargobull, ambele înmatriculate în Turcia.

  Existând suspiciunea traficului de migranți, polițiștii de frontieră au controlat mai întâi semiremorca, însă cei doi refugiați au fost găsiți până la urmă în cabina destinată odihnei şoferului.

  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul turc, respectiv tentativă trecere ilegală a frontierei de stat față de cele două persoane, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.