sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un incendiu dintr-un apartament a oprit circulația pe strada Grigorescu din Arad

  de Raluca Medeleanu | 8 aprilie 2022, 9:03 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În jurul orei 20:45 mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au deplasat pe strada Nicolae Grigorescu din centrul Aradului pentru a interveni la un incendiu.

  Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul al patrulea, în care locuiește o femeie despre care vecinii afirmă că este cunoscută ca având probleme psihice. Se pare că focul a izbucnit din cauza aprinderii unor hârtii – după cum ne-a informat un pompier la fața locului.

  Pompierii au reușit să scoată femeia din apartament, aceasta era conștientă.

  Pe perioada cât s-a desfășurat acțiunea pompierilor, traficul de pe stradă a fost oprit.

  Update

  Reprezentanții ISU Arad informează că incendiul s-a manifestat „în interiorul apartamentului, fără flacără deschisă, cu degajare de fum. Echipele de căutare salvare au evacuat 2 victime, intoxicate cu fum, acestea fiind preluate de echipajul SMURD. Incendiul este stins. Au ars în interior deșeuri din hârtie.
  La spital a fost transportată o victimă, femeie, aproximativ 70 de ani, intoxicată cu fum”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.