Un important obiectiv turistic din Europa a fost evacuat din cauza unui român

  de - | 23 iunie 2018, 10:18 AM | Internaţional

  0

  (foto: tripadvisor.co.uk)

  Poliția din Koln a fost pusă pe jar, după ce un tânăr de 26 de ani, din România, a oprit o furgonetă lângă celebrul Dom din orașul german Koln.

  Tânărul se afla sub influența drogurilor, iar după a coborât din mașină a intrat agitat în lăcașul de cult. Polițiștilor li s-a părut suspect comportamentul tânărului și l-au reținut, după care au evacuat întraga clădire și împrejurimile, să nu cumva ca bărbatul să fi pus anumite dispozitive explozive. Polițiștii s-au sesizat și în contextul în care, săptămâna trecută, un tunisian jihadist a fost arestat în Koln pentru că pregătea un atentat.

  În cazul românului de 26 de ani nu s-au găsit substanțe explozive, nici nu s-a ajuns la concluzia că ar fi pus la cale vreun atentat, însă acesta este anchetat acum de polițiști pentru conducere fără permis și sub influența drogurilor.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.