duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un important obiectiv turistic din Europa a fost evacuat din cauza unui român

  de - | 23 iunie 2018, 10:18 AM | Internaţional

  0

  (foto: tripadvisor.co.uk)

  Poliția din Koln a fost pusă pe jar, după ce un tânăr de 26 de ani, din România, a oprit o furgonetă lângă celebrul Dom din orașul german Koln.

  Tânărul se afla sub influența drogurilor, iar după a coborât din mașină a intrat agitat în lăcașul de cult. Polițiștilor li s-a părut suspect comportamentul tânărului și l-au reținut, după care au evacuat întraga clădire și împrejurimile, să nu cumva ca bărbatul să fi pus anumite dispozitive explozive. Polițiștii s-au sesizat și în contextul în care, săptămâna trecută, un tunisian jihadist a fost arestat în Koln pentru că pregătea un atentat.

  În cazul românului de 26 de ani nu s-au găsit substanțe explozive, nici nu s-a ajuns la concluzia că ar fi pus la cale vreun atentat, însă acesta este anchetat acum de polițiști pentru conducere fără permis și sub influența drogurilor.

  Sursa: Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.