Un ieșean și-a umilit fosta soție pe facebook. Acum trebuie să-și ceară scuze public

  de - | 6 December 2021, 9:35 AM | Naţional

  0

  Un bărbat din Iași a fost condamnat de judecători să îi ceară scuze fostei sale soții public, pe Facebook. El ar trebui să îi plătească femeii și suma de 1.000 de euro daune morale.

  Inițial, ea a cerut 100.000 euro ca daune morale și 1 euro daune materiale. Femeia le-a spus judecătorilor că fostul soț i-a folosit conturile de pe rețelele sociale pentru a trimite mesaje, fotografii și filme indecente în numele ei, cu intenția de a o denigra. A aflat toate acestea de la rudele și apropiații săi, care o întrebau de ce postează astfel de lucruri.

  Acum, fiecare dintre cei doi foști parteneri au atacat sentința judecătorilor, iar cazul a intrat vineri pe rolul Curții de Apel, scrie Ziarul de Iași.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.