Un hoț care a furat dintr-o casă de schimb valutar și o hoață care a furat dintr-un magazin, prinși de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 10 august 2022, 1:34 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Secției 1 Poliție Vlaicu au identificat la data de 9 august, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, care, în data de 31 iulie, i-ar fi solicitat unei angajate a unui schimb valutar, situat în Piața UTA, schimbarea unor bacnote în cupiură mai mică, ocazie cu care prin distragerea atenției ar fi subtilizat o parte din aceștia, cauzând un prejudiciu de 8440 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat integral și restitut integral părții vătămate.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

  De asemenea, tot polițiștii din Vlaicu au identificat la data de 9 august, o femeie de 25 de ani, din orașul Recaș, județul Timiș, care în ziua de 8 august ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui magazin situat pe strada Câmpul Liniștii, cauzând un prejudiciu de 1000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat integral și restitut integral părții vătămate.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.