miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un hoț a rezistat doar câteva zile pe străzile Aradului. Cum a furat telefonul unei femei

  de Special Arad | 30 ianuarie 2023, 11:47 AM | Știri Arad

  0

  Ieșit proaspăt din închisoare, un bărbat nu a stat mult pe gânduri și a furat telefonul unei femei. Aceasta se afla cu cei doi copii în zona Spitalului Municipal și dorea să intre într-un magazin. Bărbatul s-a oferit să o ajute să urce scările magazinului cu cei doi copii, moment în care i-a furat telefonul și a fugit. Femeia a sunat la 112 povestind cele întâmplate, iar un echipaj de la Jandarmeria Arad, având semnalmentele tâlharului, l-a depistat foarte repede pe strada Aprodu Purice.

  „În data de 29 ianuarie, în jurul orei 19 00, în urma unui apel 112, o femeie sesiza că i-a fost furat telefonul de către un bărbat care inițial se oferise să o ajute pe aceasta și pe cei doi copii care o însoțeau să urce scările unui magazin din zona Spitalului Municipal din Arad. Într-un timp foarte scurt, pe baza semnalmentelor trimise către toate forțele de ordine din teren, bărbatul a fost depistat de jandarmii arădeni pe strada Aprodu Purice din municipiul Arad, având asupra sa telefonul sustras. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că cel în cauză, în vârstă de 34 de ani, era eliberat de câteva zile din închisoare. Pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare pentru furt și a fost predat organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.