Un hacker a publicat imagini din GTA 6, jocul încă nelansat

  de - | 20 septembrie 2022, 8:57 AM | Internaţional | IT

  0

  Mai multe imagini și videoclipuri din jocul nelansat Grand Theft Auto 6 au fost publicate în decursul acestui weekend pe diferite site-uri de socializare. Imaginile au început să apară pe YouTube, Twitter, Reddit şi mai multe forumuri online dedicate jocurilor. Informația s-a răspândit imediat, în contextul în care se vorbește despre cel mai așteptat joc al anului, informează radioimpuls.ro.

  Hacker-ul care s-ar afla în spatele acestei scurgeri de informații ar fi un tânăr de 18 ani, care a mai dat lovitura în urmă cu doar o săptămână.

  El folosește pseudonimul de „teapotuberhacker”, iar săptămâna trecută a pătruns în rețeaua Uber și a spus că securitatea companiei americane este slabă.

  Hacker-ul a publicat o arhivă de 3Gb care conține 90 de filmări cu jocul GTA 6 și promite că va posta și alte date, inclusiv o parte a codului sursă folosit la jocurile GTA 5 și GTA 6.

  El a mai postat un mesaj prin care solicită să fie contactat de compania Rockstar Games, care dezvoltă jocul, pentru „a negocia o înțelegere”. „Teapotuberhacker” a amenințat că în fiecare zi va posta și mai multe informații secrete despre joc.

  Multe persoane au pus la îndoială autenticitatea imaginilor, însă publicația Bloomberg a luat legături cu persoane implicate în dezvoltarea jocului Grand Theft Auto VI, care au recunoscut că videoclipurile sunt reale, însă că este vorba despre imagini timpurii, din faza incipientă a jocului. Creatorii jocului susțin că GTA VI se află la cel puțin doi, trei ani distanță de lansare, iar aceste clipuri arată o versiune neterminată a jocului.

  Sursa: radioimpuls.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.