duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un hacker a publicat imagini din GTA 6, jocul încă nelansat

  de - | 20 septembrie 2022, 8:57 AM | Internaţional | IT

  0

  Mai multe imagini și videoclipuri din jocul nelansat Grand Theft Auto 6 au fost publicate în decursul acestui weekend pe diferite site-uri de socializare. Imaginile au început să apară pe YouTube, Twitter, Reddit şi mai multe forumuri online dedicate jocurilor. Informația s-a răspândit imediat, în contextul în care se vorbește despre cel mai așteptat joc al anului, informează radioimpuls.ro.

  Hacker-ul care s-ar afla în spatele acestei scurgeri de informații ar fi un tânăr de 18 ani, care a mai dat lovitura în urmă cu doar o săptămână.

  El folosește pseudonimul de „teapotuberhacker”, iar săptămâna trecută a pătruns în rețeaua Uber și a spus că securitatea companiei americane este slabă.

  Hacker-ul a publicat o arhivă de 3Gb care conține 90 de filmări cu jocul GTA 6 și promite că va posta și alte date, inclusiv o parte a codului sursă folosit la jocurile GTA 5 și GTA 6.

  El a mai postat un mesaj prin care solicită să fie contactat de compania Rockstar Games, care dezvoltă jocul, pentru „a negocia o înțelegere”. „Teapotuberhacker” a amenințat că în fiecare zi va posta și mai multe informații secrete despre joc.

  Multe persoane au pus la îndoială autenticitatea imaginilor, însă publicația Bloomberg a luat legături cu persoane implicate în dezvoltarea jocului Grand Theft Auto VI, care au recunoscut că videoclipurile sunt reale, însă că este vorba despre imagini timpurii, din faza incipientă a jocului. Creatorii jocului susțin că GTA VI se află la cel puțin doi, trei ani distanță de lansare, iar aceste clipuri arată o versiune neterminată a jocului.

  Sursa: radioimpuls.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.