Leoni a început să transfere la Arad angajatele din Ucraina

  de Special Arad | 10 March 2022, 5:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Compania Leoni Wiring System Arad anunță că a început încă de săptămâna trecută să asigure transferul angajatelor din fabricile deținute în Ucraina, alături de celelalte filiale din țară, pentru a le veni în sprijin în aceste vremuri dificile.

  „Ce se întâmplă în Ucraina, la doar cateva sute de kilometri de noi, este o dramă ce nu poate fi justificată în vreun fel.
  Echipa LEONI din Romania este alături de colegii noștri din Ucraina în aceste momente de grele încercări. Astfel, în coordonare cu colegii ucraineni și echipa constituită pentru acest scop în LEONI Group – official profile, începand de săptămâna trecută, organizăm transferul în România al colegelor ucrainenence care solicită acest lucru, dorind să vină să lucreze la fabricile LEONI din Romania sau să ajungă în alte state tranzitând țara noastra. Am pregătit atent acest lucru pentru a le face șederea cât mai confortabilă colegelor noastre și familiilor care le însoțesc.

  Dedicarea tuturor celor implicati a fost impresionantă. Începand cu colegii ucraineni ce dau dovadă de o tărie excepțională în aceste evenimente și până la membrii echipei locale care s-au oferit din prima clipă să vină în ajutorul celor aflați în nevoie. Vom continua să ne sprijinim colegii din Ucraina și suntem recunoscători că avem ocazia de a-i ajuta să treacă mai ușor prin aceste momente și să poată duce o viață cât mai aproape de normalitatea pe care o merită, aici, în România.
  Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim autorităților, Prefectura Arad, Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Instituţia Prefectului Satu Mare și PTF Halmeu, pentru sprijinul pe care ni l-au oferit în această situație. Ne bucurăm să le avem alături în eforturile noastre”, anunță pe pagina de facebook Leoni Wiring System Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.