luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un fost curier la Amazon, condamnat pentru hărțuirea jucătoarei de tenis Emma Răducanu

  de - | 29 ianuarie 2022, 10:06 PM | Internaţional

  0

  (foto: Hotnews.ro)

  Amrit Magar, fost curier la Amazon din orașul Edgware, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bromley pentru că a vizitat în mod repetat fără permisiune casa familiei jucătoarei de tenis Emma Răducanu (19 ani) din sudul Londrei, scrie Biziday.

  Bărbatul a fost surprins de camerele de securitate de la ușa intrării lăsând diverse bilete și felicitări în decursul lunii decembrie, printre care o hartă desenată de el, în care demonstra că a mers aproape 40 de kilometri de la reședința lui din nord-vestul Londrei, pentru a ajunge la ea.

  Potrivit Daily Mail, tenismena cu origini românești și chineze a spus instanței că acum se teme să mai iasă singură din casă. „De când s-au întâmplat toate acestea, îmi este frică. Mă simt foarte îngrijorată dacă ies, mai ales dacă sunt singură“.

  „Din acest motiv, simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în urma mea. Mă simt stresată și îngrijorată că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai protejată”, a mai declarat Răducanu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.