Un fost baschetbalist al Aradului, confirmat cu Covid-19, la Brașov

  de Dan Lazăr | 4 aprilie 2020, 12:19 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Fostul baschetbalist Zeljko Bubanja, în prezent antrenor la CS Trasilvania Braşov, a fost depistat pozitiv de noul covid-19. Același verdict l-a primit și soția lui, de naționalitate română, alături de care s-a stabilit în orașul de la poalele Tâmpei. „Luptăm pentru viața noastră”, a spus Zeljko Bubanja.

  Româno-muntenegreanul Bubanja a evoluat pentru West Petrom Arad între anii 1998-2000, în Liga Națională el activând timp de 15 sezoane, și pentru echipele din: Sibiu, Ploiești, Pitești, Mediaș, Iași, Brașov, Constanța și București (Dinamo).

  Zeljko Bubanja s-a născut la 19 mai 1973 la Frankfurt în Germania. În cariera de jucător, baschetbalistul de 2 metri și 10 centimetri înălțime a mai evoluat în prima ligă din Iugoslavia pentru echipele: Lovcen Cetinje, Temko Niksic și Jugothes BijeloPolje, dar și în Tunisia, la Nabeul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.