luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un fost baschetbalist al Aradului, confirmat cu Covid-19, la Brașov

  de Dan Lazăr | 4 aprilie 2020, 12:19 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Fostul baschetbalist Zeljko Bubanja, în prezent antrenor la CS Trasilvania Braşov, a fost depistat pozitiv de noul covid-19. Același verdict l-a primit și soția lui, de naționalitate română, alături de care s-a stabilit în orașul de la poalele Tâmpei. „Luptăm pentru viața noastră”, a spus Zeljko Bubanja.

  Româno-muntenegreanul Bubanja a evoluat pentru West Petrom Arad între anii 1998-2000, în Liga Națională el activând timp de 15 sezoane, și pentru echipele din: Sibiu, Ploiești, Pitești, Mediaș, Iași, Brașov, Constanța și București (Dinamo).

  Zeljko Bubanja s-a născut la 19 mai 1973 la Frankfurt în Germania. În cariera de jucător, baschetbalistul de 2 metri și 10 centimetri înălțime a mai evoluat în prima ligă din Iugoslavia pentru echipele: Lovcen Cetinje, Temko Niksic și Jugothes BijeloPolje, dar și în Tunisia, la Nabeul.

  bubanja

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.