luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un film de excepţie, realizat de ucrainieni, despre viaţa lui Mircea Lucescu (Video)

  de Special Arad | 13 iulie 2016, 10:52 AM | Sport | Video

  0

  Mircea Lucescu este fără îndoială cel mai mare antrenor român din toate timpurile, performanţele sale fiind remarcabile.

  Lucescu s-a despărţit în această vară de Şahtior Doneţk, echipă la care a activat în ultimii 12 ani, semnând cu ruşii de la Zenit St. Petersburg..  În cei 12 ani petrecuţi pe banca tehnică a lui Şahtior, Lucescu a cucerit nu mai puţin de 22 trofee: opt titluri de campion al Ucrainei, şase Cupe, şapte Supercupe ale Ucrainei şi Cupa UEFA, în 2009.

  Drept mulţumire pentru tot ceea ce a făcut în favoarea lui Şahtior, ucrainenii au realizat un film, intitulat Fenomenul Lucescu, care a fost tradus şi în limba română. Imagini inedite şi multe lucruri care nu se ştiu despre cariera şi viaţa lui Mircea Lucescu în acest film.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.