joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un doctor de la Medlife Genesys, acuzat de malpraxis în presa centrală. O femeie a murit!

  de - | 17 august 2016, 11:58 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  1

  Un articol apărut în ziarul Click relatează tragica moarte a unei românce plecată în Germania, care a murit în urma unei operații estetice efectuate la o clinică particulară din Arad, chiar înainte de nunta ei. Familia acuză medicul de malpraxis.

  Potrivit tabloidului Click.ro, Crina Maria Voina (44 de ani), din Cisnădie, era plecată de mulți ani în Germania, la muncă. Acolo se îndrăgostise de un neamț cu care urma să se căsătorească.

  Înainte de nuntă, însă, Crina și-a dorit să facă o operație de micșorare a stomacului pentru a fi frumoasă în rochia de mireasă. Femeia avea 108 kg și 1,56 metri înălțime. S-a întors în țară, unde a luat legătura cu un medic de la o clinică particulară din Arad. În 26 iulie, Crina a fost operată de dr. Viorel Dejeu  (pe Facebook acesta se declară colaborator/angajat al Medlife Genesys, dar este orădean), iar două zile mai târziu a fost externată în stare bună. După alte două zile petrecute acasă, la Cisnădie, a început să se simtă rău. A luat legătura cu dr. Dejeu, iar acesta a chemat-o la clinică pentru un control.

  „I-am spus că a făcut o complicație. Este vorba de un defect de vindecare la nivelul stomacului, care cauzează infecție, complicație pe care o fac între 1 și 3% din pacienți”, ne-a declarat medicul. Crina a refuzat, dar, după alte două zile de chinuri, familia a dus-o la Spitalul Județean Sibiu. „A venit cu peritonită. Nedrenată la timp, neintervenind chirurgical la timp, se poate termina cu decesul pacientului”, ne-a spus dr. Constantin Roșca de la UPU Sibiu.

  Lucru care s-a și întâmplat ieri noapte, când Crina s-a stins. Familia îl acuză pe dr. Dejeu de moartea rudei lor.

  Rudele mai susțin că medicul nu i-a făcut analizele necesare și nu i-a spus despre riscuri. Dr. Dejeu îi contrazice: „Toate analizele au fost făcute înainte de operație. În plus, i s-a făcut control psihologic, cardiologic și gastro. De asemenea,pacienta a semnat un consimțământ în care erau prezentate toate riscurile”.

  medlife genesys

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. DRAGI ARADENI
   ” FUGITI DE MEDLIFE SI SERVICIILE LOR”.
   „NU MA INCAITA NICI FATADA , INTERIORUL NICIATAT ,,,,,,,POPULAT DE INDIVIZI FARA SCRUPULE MAI ALES LA RECEPTIE.

   am sunat zilnic din luna mai 2019 pentru programare rmn col. lombara , prin CAS.
   am sunat si ieri 3 iulie , au spus mai sunati-ne ca inca n-am primit fonduri.
   am sunat si azi 4 iulie pana la pranz ,,,, iar la ora 14 cand am sunat au spus „fondurile s-au terminat saptamana trecuta”
   POFTIM??? DA ! ASTIA SANT MEDLIFE . FONDURI SANT , AU FOST SAU NU, NU STIU.
   SI TOTUSI PE ASTIA NU II VERIFICA NIMENI ? FONDURILE LE PRIMESC DE CAS .
   DIN PACATE ,,,,,,,TRAIM IN ROMANIA!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.