Un deputat japonez, vinovat de fraudă, și-a cerut iertare plângând în hohote trei ore încontinuu

  de Special Arad | 3 July 2014, 5:24 PM | Internaţional | LOL | Video

  1

  Ca un copil rău prins furând bomboane… Apropo, Voiculescu et company, sau Spânu – inspectorul fraudă de la Bac-ul arădean – …pe când un asemenea show epic?

  În unele ţări, folosirea banilor publici în scopuri personale produce reacţii mai puțin obișnuite. Cel mai recent exemplu este cel al unui deputat japonez.

  Parlamentarul şi-a cerut public scuze şi a plâns în hohote în faţa jurnaliştilor, după ce a recunoscut că a folosit 30.000 de euro pentru călătorii în scop personal. Totul a durat aproximativ trei ore, timp în care bărbatul, cuprins de remuşcări, şi-a cerut scuze încontinuu, relatează Digi24.

  Înregistrarea video a fost publicată imediat pe Internet şi a adunat, în doar 24 de ore, peste opt sute de mii de vizualizări pe YouTube.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stupefiant… N-am putut râde din cauza înmărmuririi. Așa idio-cretin cum e personajul – totuși când vom vedea și noi la ai noștri corupți (muuuulți) asemenea dare de seamă cu râuri de lacrimi?! Păi din 90 încoace cât s-a furat, distrus, corupt și vândut – toți ăia nenumărații – dacă s-ar pune pe plânsul de tip japonez – am mai avea încă o mare neagră sau un mureș, olt, siret.
   Pd altă parte îi vedeți – să zicem – pe ioțcu, falcă, blejnar și tot ce-a fost șefie e(i)dilico-mafiotă prin Arad să stoarcă vreo lacrimă din conștiința-le viermănoasă?! Ăștia plâng eventual de ciudă că nu pot pune mâna pe TOT din țara asta pe care o consideră demult masa lor de ping-pong. Sau când pierd alegerile. Atât. Precum în swahili ”hacuna matata”! – avem grijă de voi de la toamnă încolo! Tot așa o să urlați și voi dar pe undeva unde nu vă aude/vede decât pustiul propriei conștiințe, așa cum e ea!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.