sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un curticean de 21 de ani e cercetat de polițiști după ce a furat tot ce a prins: sfeșnice, poșete de damă, pahare de cristal, lenjerii de pat, un ciocan de abataj… etc., etc.

  de Special Arad | 21 ianuarie 2020, 1:24 PM | Curtici | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii din Curtici au identificat un tânăr curticean (21 de ani) care, în seara zilei de 24 decembrie 2019, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza localității, de unde ar fi furat două sfeșnice, un ceas de bronz, trei poșete de damă, zece cutii de pahare din cristal, mai multe parfumuri, lenjerii de pat și un ciocan de abataj.

  Același tânăr, la data de 27 decemebrie 2019, prin forțarea geamului ar fi pătruns într-un alt imobil din aceeași localitate, de unde ar fi sustras un televizor, un aparat de cafea, o bicicletă, cinci seturi de oale și zece pături.

  Tânărul ar fi comercializat bunurile sustrase din cele două imobile în Curtici și pe raza localităților învecinate, fiind cercetat pentru furt calificat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.