luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un criminal a evadat dintr-un spital de psihiatrie. În 2008 și-a ucis cu sânge rece mama!

  de - | 16 noiembrie 2016, 7:42 PM | Naţional

  0

  De mai bine de 19 ore, polițiștii și jandarmii din Buzău și din județele învecinate caută un individ extrem de periculos care a evadat dintr-un spital pentru măsuri de siguranță, potrivit Europa FM. Bărbatul are 53 de ani și din 2008 este închis în această unitate după ce și-a ucis cu sânge rece mama, iar psihiatrii au stabilit că el nu are discernământ.

  Este alertă în continuare în județul Buzău dar și în județele învecinate. Forțe importante au fost mobilizate în căutarea unui infractor deosebit de periculos care a reușit să fugă de sub supravegherea personalului din Spitalul pentru Măsuri de Siguranță de la Săpoca-Secția Ojasca.

  Bărbatul are 53 de ani, iar pe ultimii 8 și i-a petrecut în acest spital fiind condamnat pentru că și-a ucis mama. Crima a fost una extrem de sângeroasă, iar medicii au stabilit că bărbatul a comis gestul pe fondul unei afecțiuni psihice. Din acest motiv el a ajuns să își ispășească pedeapsa într-un spital de neuropsihiatrie.

  Bărbatul a reușit să evadeze marți dimineață, dar dispariția a fost anunțată după circa patru ore. Acest fapt a făcut ca operațiunile de localizare și prindere să fie mai dificile dat fiind că arealul în care este căutat individul este acum mult mai mare. S-au instituit filtre în trafic, în gări și autogări, iar măsuri similare sunt și în județene limitrofe. De asemenea au loc căutări cu câini de urmă pentru eventualitatea în care bărbatul s-ar fi ascuns într-un perimetru apropiat spitalului din care a evadat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.