Un cowboy din Nădab avea o pușcă!

  de Special Arad | 13 octombrie 2014, 1:29 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii din Chişineu Criş au prins un bărbat, angajat la o stână, în localitatea Nădab, care deţinea ilegal, o armă neletală marca Norconia de 4,5 mm.

  Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din judeţul  Timiș, era angajat ca îngrijitor de animale la o stână din localitatea Nădab,  unde  într-o încăpere unde acesta locuia, poliţiştii  au depistat  o armă neletală,  marca Norconia de 4,5 mm. Arma a fost ridicată pentru a i se face expertiză, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cerectare penală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.