duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un cor cu distanțare. Pecicanii au avut parte de un „strop” de fericire înainte de sărbători

  de Andreea Daniela B. | 23 decembrie 2020, 2:02 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Miodrag Stanoiov )

  Anul acesta este unul complet diferit de ceea ce era cândva normal. Chiar dacă lucrurile nu sunt deloc ușoare și în ciuda faptului că de sărbători nu ne putem întâlni cu cei dragi, în fața primăriei nici atât, pecicanii s-au gândit să facă un gest mic, dar care să mai aducă înapoi din spiritul pierdut al sărbătorilor de iarnă. Astfel, în cursul serii de ieri, 22 decembrie, mai mulți copii s-au strâns în fața bradului de Crăciun din orașul Pecica și au început să cânte. Cu distanțare atât în cor, cât și în rândul publicului și cu măștile pe față, pecicanii au avut parte de câteva minute de fericire.  

  „Am asistat aseară la un scurt recital de colinde al Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, organizat în faţa bradului oraşului, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare.
  Elevii şi dirijorul Alexandru Zaharia au adus un strop de cultură şi spiritul Crăciunului în aceste vremuri dificile, gest pentru care le-am mulţumit în numele administraţiei locale”, declară viceprimarul orașului, Miodrag Stanoiov, pe pagina sa de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.