joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un copil din Zărand a dat foc unor țevi din plastic, pregătite pentru rețeaua de canalizare

  de Special Arad | 24 aprilie 2022, 8:32 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Zărand

  1

  (foto: ISU Arad)

  Astăzi, 24 aprilie, în jurul orei 14:52, Inspectoratul de Poliție Județean a fost sesizat printr-un apel la 112 despre faptul că în localitatea Zărand a izbucnit un incendiu care a cuprins mai multe țevi din plastic. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și echipaje ale ISU Chișineu-Criș.

  Din cercetări a reieșit că un tânăr de 11 ani, din localitatea Zărand, ar fi dat foc mai multor țevi din plastic care urmau să fie folosite pentru rețeaua de canalizare, acestea aparținând unei societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 200.000 de lei.

  Incendiul se manifesta violent la 2 stive de conducte, cu posibilitatea de propagare la alte 3 stive de conducte și la două autoturisme care erau deja deteriorate de căldură și flacără, informează ISU Arad.

  Incendiul se manifesta violent deoarece materialul era foarte inflamabil, dar a fost stins în aproximativ 40 de minute. Au ars conducte de plastic cu o lungime de aproximativ 2 km și au fost deteriorate parțial 2 autoturisme.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, anunță IPJ Arad, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.