joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un copil de doar 16 ani din Teleorman s-a sinucis punându-și capul pe șina de tren. Datoriile la jocurile de noroc l-ar fi împins către gestul necugetat ar fi motivul

  de - | 25 mai 2023, 9:35 PM | Naţional

  0

  Adelin a murit la nici 17 ani, călcat de tren, în zona unei gări din Alexandria. Adolescentul a ales să își pună capăt zilelor într-un mod sinistru, cel mai probabil din cauza unor datorii pe care le făcuse din cauza jocurilor de noroc.

  „El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând sa facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc”.

  În fotografiile de pe rețelele sociale e doar un zâmbet, însă uneori, în spatele acestuia, se poate ascunde o mare suferință

  „Tânărul aflat la început de drum în viață, originar din Nanov, localitate de lângă Alexandria, a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

  Gestul este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr, din alt județ, a decis să își dea foc chiar în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3000 de lei.

  Dumnezeu să-i ierte!”, se arată pe pagina de Facebook Alexandra, Teleorman, România, 2.0.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.