Un consilier local de la Cărand a fost declarat incompatibil

  de Special Arad | 18 septembrie 2018, 2:02 PM | Cărand | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a emis luni un comunicat de presă prin care anunță că Ioan Popa, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Cărand, este declarat incompatibil.

  Comunicatul ANI:

  Popa Ioan

  Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Comunei Cărand, Județul Arad
  CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV
  În exercitarea mandatului de consilier local (2016 – 2020) a participat la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local în urma căreia, între persoana evaluată și Primăria comunei Cărand a fost încheiat un Contract de închiriere, având ca obiect închirierea unei suprafețe de 11,65 ha de pajiște aflată în domeniul privat al comunei și în baza căruia persoana evaluată a beneficiat de subvenții în campania 2017 de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Arad.
  Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și ale art. 75 și art. 77, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.