marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un consilier local de la Cărand a fost declarat incompatibil

  de Special Arad | 18 septembrie 2018, 2:02 PM | Cărand | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a emis luni un comunicat de presă prin care anunță că Ioan Popa, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Cărand, este declarat incompatibil.

  Comunicatul ANI:

  Popa Ioan

  Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Comunei Cărand, Județul Arad
  CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV
  În exercitarea mandatului de consilier local (2016 – 2020) a participat la deliberarea și adoptarea unei Hotărâri a Consiliului Local în urma căreia, între persoana evaluată și Primăria comunei Cărand a fost încheiat un Contract de închiriere, având ca obiect închirierea unei suprafețe de 11,65 ha de pajiște aflată în domeniul privat al comunei și în baza căruia persoana evaluată a beneficiat de subvenții în campania 2017 de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Arad.
  Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 și ale art. 75 și art. 77, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.